
Torkat renkött håller sig länge. När vattenhalten hålls låg minskar risken
för att köttet ska angripas av bakterier och svamp.
Svampar 80-89
Sid 80-81 Svampar inledning |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||
Sid 82-83 Olika typer av svamp |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|||
Sid 84-85 Svampar påverkar | |||
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|||
Sid 86-87 Svamp och livsmedel |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|||
Sid 88-89 Lavar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
||
|